Reserveren

Bezienswaardigheden

Vele bezienswaardigheden in de omgeving

“Erve Spit” is gelegen in het buitengebied van Lattrop-Breklenkamp, waar zich veel bezienswaardigheden bevinden. In deze prachtige natuurlijke omgeving kunt u helemaal tot rust komen.

Foto: Havezate Brecklenkamp

Erve Spit ligt op 8km afstand van o.a. Ootmarsum en Denekamp. De omgeving telt vele bezienswaardigheden. In Breklenkamp vind u Havezate Brecklenkamp en in Lattrop kunt u een bezoek brengen aan de sterrenwacht. Op het Landgoed Singraven staan vele monumentale gebouwen, waaronder Huis Singraven, het Koetshuis en de eeuwenoude watermolen. In Ootmarsum zijn een aantal galerieën waar u heen kunt gaan, waaronder de bekende galerie/museum van Ton Schulten.

bezienswaardigheden erve spit

Foto: Huis Singraven

Erve Spit is omgeven door prachtige natuurgebieden. U kunt hier naar hartenlust wandelen en fietsen. Vergeet vooral niet naar het Springendal in Ootmarsum te gaan: schilderachtige vijvers, watervalletjes, smalle beekjes, allemaal te midden van bos en historische boerderijen. Ook het Bergvennen in Denekamp mag u zeker niet missen. Wandelend in het afwisselende landschap komt u helemaal tot rust.

bezienswaardigheden erve spit

Foto: Watermolen Singraven